Stupnjevi u Reikiju

Tri stupnja Reikija

Reiki kod mene možete naučiti u tri stupnja na kojima ćete, osim teoretskog i praktičnog znanja, biti i inicirani (usklađeni) u iscjeljujuću energiju u skladu sa stupnjem kojeg pohađate.

Prvi stupanj (jap. Shoden: prvo učenje, prvo znanje) vas usklađuje s iscjeljujućom energijom kako biste je mogli pojačano kanalizirati i iscjeljivati sebe, bližnje, životinje i biljke polaganjem ruku te je koristiti i na druge načine za svoju dobrobit, poput energiziranja vode, hrane i predmeta, energetskog čišćenja, programiranja kristala, itd.

Drugi stupanj (jap. Okuden: unutarnje znanje) vas osposobljava za rad s Reikijem na dubljim razinama pomoću tri sveta simbola i njihovih mantri. Naučit ćete iscjeljivanje na mentalno-emotivnoj razini i iscjeljivanje uzroka, iscjeljivanje na daljinu, iscjeljivanje prošlih trauma, slanje energije za buduće događaje, uklanjanje negativnih vezanosti u odnosima, energetsko čišćenje prostora i postavljanje zaštite, energetsko programiranje, itd.

Treći stupanj (jap. Shinpiden: mistično znanje, tajno učenje) je majstorski stupanj na kojem bivate inicirani u majstorski simbol koji vas povezuje s najdubljim razinama vašeg Jastva. Postajete i učitelj Reikija koji može podučavati i inicirati druge u ovaj divan sustav iscjeljivanja, samoostvarivanja i osobnog razvoja.

Ako ste već inicirani, ali ste zaboravili raditi s Reikijem, možete me zatražiti OBNOVU znanja i inicijacija.

O svemu detaljne informacije pročitajte ovdje:
https://boris-pecigos.com/reiki/