Zašto u prirodu i zimi?

Zimska regeneracija i radost

U prirodu trebate ići i zimi! Dok hodate, ugrijete se… tako da nema straha od hladnoće. Predugo je čekati proljeće, jer će vam se baterije skroz istrošiti.

Znam da neki od vas uopće ne idu u prirodu… nemate tu naviku, bojite se napora, previše ste urbani, izgovarate se obavezama, djecom, itd. Iskreno, pitam se kako uspijevate “preživjeti”!? Pritisci suvremenog života (a i života u ovoj državi, budimo realni) su ogromni.

Želite li si dobro morate se nekako regenerirati… jer, bolest i depresija ne dođu preko noći! Ok, možda imate hobije koji vas opuštaju, bavite se jogom ili nekim sportom, ili nalazite neke druge kanale za opuštanje i resetiranje. Ali ako je to i dalje samo u gradskom okruženju, danak će vam pokucati na vrata.

Naš mozak u opuštenom alfa stanju vibrira na 10,5-11,5 Hz, što odgovara i vibraciji prirode. Odete li na šetnju od par sati u šumu (pola sata nije dovoljno!), spontano će se vibracija vašeg mozga i tijela uskladiti s onom od prirode. U Japanu već službeno “na recept” imaju tzv. šumske kupke.

Hajde, nemojte samo pročitati ovaj post pa nastaviti po starom. Meni ne treba to. A bome ni vama nikakve koristi od pasivnog čitanja. Mrdnite se i otiđite nekamo u prirodu bar na pola dana.

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉