Vuk kao vaša životinja moći

Druidska karta Vuk

Vuk je simbol vjernosti, unutarnje snage i intuicije. Ali Faol, kako se vuk naziva na galskom (čita se foil), donosi i novo učenje. Ponekad je potrebno da pređete preko barijera, da riskirate, da odstupite od “normalnog” ponašanja koje je ograničavajuće, jer ćete samo tako naučiti nove stvari i narasti, bez obzira što vam se prelazak tih granica može činiti neprivlačnim ili čak bolnim.

Ne smijete se bojati svoje unutrašnje snage i moći koju osjećate kada provodite vrijeme sami. Upoznajte svoje dublje ja, čak i ona mračna mjesta u sebi, i pronaći ćete pravu hrabrost i osjećaj duhovne pratnje. Kroz to ćete naučiti vjerovati svojoj intuiciji, koja je govor vašeg nesvjesnog, podsvjesnog i nadsvjesnog.

Možda vas sada vuče da uđete u novi odnos, ali vas u tome motivira vlastiti osjećaj samoće u ovome svijetu. Iza straha od usamljenosti može zapravo ležati strah od vlastite unutrašnje snage, žestine i moći. Naučite vjerovati tim silama i potrudite se prvo bolje upoznati sebe. Kroz snove, intuiciju i simboličke znakove u pojavnom svijetu naučite više o skrivenoj strani svog bića, koja se u jungovskoj psihologiji naziva “sjena” te često u snovima bude predstavljena divljom prirodom vuka.

Iako postoje vukovi samotnjaci, trebate znati da je vuk prije svega životinja koja je vrlo privržena svom čoporu (obitelji), te je simbol vjernosti, jer često bude s jednim partnerom za cijeli život. U druidskoj tradiciji se smatralo dobrim znakom ako je vuk prešao preko puta svadbenoj povorci, baš zbog te karakteristike vjernosti i odanosti.

Vuk je stoga znak da ćete u svojem životu imati i vrijeme kada ćete trebati biti sami i učiti o vlastitoj snazi i vjeri u svoju intuiciju, ali postojat će i vrijeme kada ćete biti u ispunjavajućem zajedništvu. Vuk integrira te suprotnosti.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉