Djetelina kao vaša biljka moći

Druidska karta Djetelina

Djetelina s četiri lista se od davnina smatra znamenom sreće za onoga koji je pronađe. Tako je i ova druidska karta vrlo povoljan znak jer ukazuje da ćete uskoro iskusiti neki oblik sreće. U druidskoj tradiciji, djetelina, Seamrag chapaill na galskom jeziku, predstavlja uspjeh, slavu, bogatstvo, zdravlje i vjernog ljubavnog partnera. Moguće je da vam nešto od toga uskoro dolazi!

Oni koji su mudri znaju da najveće bogatstvo ipak nije u novcu već u zdravlju. Ako ste u svom životu ostvarili mudrost i zdravlje, tada slobodno možete reći da plivate u obilju i sreći, bez obzira na to koliko novaca imali.

Trolist djeteline je i druidski simbol tri zrake svjetla povezane s proljetnim i jesenskim ekvinocijem te ljetnim solsticijem. Kao simbol svjetla koje daje život tijekom toplog, vegetacijskog perioda godine, od nicanja i listanja do žetve i berbe, djetelina je tako simbol energije koju možete s lakoćom iskoristiti za neki svoj stvaralački ciklus od ideje do rezultata.

Taj sunčani simbolizam trolista djeteline kasnije je prenesen u kršćanstvo i primijenjen na Sveto Trojstvo te u gotičkoj arhitekturi na oblik prozora kroz koje sunčeva svjetlost osvjetljava unutrašnjost hrama. Budući da se u Bibliji tijelo naziva “hramom Božjim”, djetelina može predstavljati i svjetlo svijesti koje će obasjati nešto što vam je dosad bilo skriveno i nedostupno, a to će vas učiniti iznimno sretnim.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉