Vjeverica kao animalni vodič

Spirit Animal karta Vjeverica

Vjeverica je stručnjak za organizaciju. Ako vam se sada pojavljuje, to je zato što biste mogli imati koristi od njenih izvrsnih vještina.

Pretjerano razmišljanje i stvaranje previše planova može vas spriječiti da idete s tokom. Ali malo strukturiranosti i predviđanja mogućih koraka nikada ne šteti. Možda radite na novom projektu koji zahtijeva temeljitu pripremu ili jednostavno trebati reorganizirati svoje misli. Duh vjeverice vam može pomoći da odredite što je zaista važno, a što je sporedno.

U svakom slučaju, poruka je jasna: pažljivo proučite sve svoje mogućnosti i napravite informirani izbor. Žuriti sa stvarima u ovom trenutku nije prikladno. Odvojite vrijeme za “spremanje orašastih plodova” i prikupite sve resurse koji će vam trebati za vaše nadolazeće putovanje. Zatim, kad je sve postavljeno, moći ćete s pouzdanjem i s jasnom namjerom krenuti naprijed.

Poruka od vjeverice: “Odvojite vrijeme za planiranje sljedećih koraka i prikupite sve potrebne resurse.”

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉