Bik kao vaša životinja moći

Druidska karta Bik

Bik je simbol plodnosti, potencije, sirove snage, obilja, prosperiteta i napretka. Ovo je vrlo povoljna karta ako se odnosi na vaša pitanja vezana uz financije. No, nemojte zaboraviti da je prema drevnim mudrostima istinsko bogatstvo one koje se prvenstveno nalazi u srcu i duši, a tek potom u materijalnom svijetu.

Da biste stekli bilo koji oblik bogatstva potrebno je vrijeme. Duh bika, Tarbh na galskom (čita se tarv), donosi vam potrebnu snagu i ustrajnost kako ne biste postali iscrpljeni i malodušni, pogotovo ako su vaša nastojanja pod izazovnim i iskušavajućim okolnostima već duže vrijeme.

No, bik vam skreće pažnju i na moguću tvrdoglavost ili sklonost inerciji i nedostatku motivacije. Kad se bik ukopa na mjestu, teško da će ga itko pomaknuti. Budite svjesni da je to više stvar volje i osobne odluke, makar i nesvjesne, nego što ovisi o vanjskim okolnostima. Zato potražite korijenske uzroke svoje slabe motiviranosti i ukopanosti u navike, rutinske odnose ili poslove.

Također, kad se bik razjari, postaje vrlo opasan za svoju okolinu. Ovo je negativni aspekt njegove snage i ova druidska karta vas poziva da ako je kod vas slučaj da lako planete i postanete neosjetljivi prema drugima, da razmislite kako tu svoju bikovsku žestinu možete kanalizirati na produktivniji način, bez agresivnih ispada i nesmotrenog povrjeđivanja ljudi kojima ste okruženi.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉