Žaba kao animalni vodič

Spirit Animal karta Žaba

Duh žabe povezan je s vodom i idejom čišćenja. Vrijeme je da obratite više pažnje na ono što unosite u svoje tijelo, bilo da je to hrana, piće ili neka druga tvar. Vašem tijelu će goditi temeljita detoksikacija kako bi regenerirajuća snaga vaših stanica mogla raditi na optimalan način. Možete, na primjer, smanjiti sol, šećer i masti te unositi hranu koja je što je više moguće prirodna i organska. I kao što duh žabe sugerira, pijte puno vode.

Ali čišćenje nije povezano samo s fizičkim. Imat ćete koristi i od oslobađanja od toksičnih negativnih misaonih obrazaca, koji zapravo mogu djelovati kao otrov u vama. Pokušajte biti pozitivniji i umirite um na neko vrijeme.

Konačno, duh žabe vas poziva i na stvarno čišćenje u vašem bliskom okruženju. Moguće je da je došlo vrijeme da prekinete neki toksičan odnos koji zagađuje vaš život. Ili bi bilo od velike koristi da napravite temeljito čišćenje kuće ili ureda, jer je vaš životni prostor zapravo odraz vašeg unutrašnjeg bića. A vi ne želite biti kaos, zar ne!?

Poruka od žabe: “Očistite svoje tijelo, um i kuću. Riješite se svega što vam više ne treba. Osjećat ćete se lakšim i čistijim.”

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉