Ubiranje plodova svog truda

Osho Zen Tarot karta Plodonošenje

Došlo je vrijeme zrelosti i plodonošenja. Vi ste zreli ili je situacija sasvim sazrela za željenu promjenu ili ishod. Ova zen karta govori o vremenu iznošenja vlastitih “sočnih plodova” na svjetlo dana kako bi ih drugi prepoznali i radovali im se. No, ona govori da je došlo vrijeme da i sami uberete plodove svog truda.

Kad je voće zrelo ono samo od sebe padne sa stabla. U jednom trenutku ono visi na peteljci s grana stabla, pucajući od sočnosti. U drugom trenutku ono pada, ne zato jer je bilo prisiljeno pasti ili je napravilo napor da se sunovrati, već zato što je stablo prepoznalo njegovu zrelost i jednostavno ga je otpustilo.

Kad se ova zen karta pojavi u vašem životu ona ukazuje da ste spremni podijeliti svoje unutrašnje bogatstvo, svoju “sočnost”. Sve što trebate napraviti je opustiti se upravo ovdje gdje se sada nalazite i biti voljni da se to dogodi. To dijeljenje sebe, taj izričaj svoje kreativnosti može doći u mnogo oblika – u vašem poslu, u vašim odnosima ili u vašim svakodnevnim iskustvima. Od vas se ne traži nikakva posebna priprema ili napor. Jednostavno je došlo pravo vrijeme.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉