Krokodil kao animalni vodič

Spirit Animal karta Krokodil

Krokodil je povezan s vrlo davnim vremenima. To je znak da će vam doći “riječ predaka” da vas nečemu nauči ili vam prenese neku važnu poruku. Tehnologija je dobra, ali čovječanstvo je tijekom svoje evolucije istraživalo i razvijalo dragocjeno znanje koje se postupno zaboravlja unatoč prednostima i mudrosti koju sadrži. Tradicije nisu nužno skup krutih pravila koja treba slijediti – ona su ponekad upravo najbolji pristup koji možete usvojiti, jer je temeljen na stoljećima pokušaja i pogrešaka.

Krokodil sugerira da ćete svoje odgovore naći u drevnim tradicijama – vjekovima stare tehnike liječenja, filozofije ili čak religiozni tekstovi mogu sadržavati inspiraciju za vrlo konkretna pitanja modernog života. Također možete imati koristi od prakticiranja tradicionalnih ceremonija ili obreda, jer će vam to pomoći da se ponovno povežete s tim svetim znanjem i sa svojim precima, a koji vas i dalje čuvaju i dobronamjerno vas štite.

Poruka od krokodila: “Povežite se s drevnim tradicijama i pozovite svoje pretke za vodstvo i zaštitu.”

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉