Tuljan kao vaša životinja moći

Druidska karta Tuljan

Dan nan Ròn – pjesma tuljana – uznemiruje i plaši mnoge koji je čuju. Njihovo žalopojno i gotovo ljudsko glasanje do srži uznemiruje srca onih koji ih slušaju. To je poziv iz mora, iz dubina nesvjesnog. To je zov iz voda našeg rođenja, naših početaka na Zemlji.

Možda se plašite tog zova jer osjećate kao da ćete se utopiti u vlastitim osjećajima koji vas sada preplavljuju. No, nemojte dozvoliti da vaš um zarobi vaše srce i sputa osjećaje. Ako se otvorite pozivu vašeg nesvjesnog, vaših ženskih energija, vaših snova i čežnji, to će vam donijeti željenu promjenu, iscjeljenje i ljubav u vaš život.

Ako ste sada suočeni s nekom dilemom, duh tuljana vam govori da odluku donesete iz srca na temelju svojih najdubljih osjećaja koji izviru iz voda vašeg nesvjesnog. Duh tuljana priziva vaše srce, istinsku ljubav, ljudskost i dobrotu. Ako se trenutno i osjećate sami i usamljeni, poput tuljana na nekoj obali, znajte da dolazi vrijeme plime koja će vas odvesti nazad u vode kojima pripadate.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉