Spletkarenje i sklonost manipulaciji

Osho Zen Tarot karta Politika

Prepoznajete li ovog čovjeka? Slika i prilika političara koje gledate svaki dan u medijima, zar ne!? Međutim, SVI MI, ako smo posve iskreni, imamo u sebi političara koji negdje u našem umu sjedi u zasjedi. Um je političan. U samoj njegovoj prirodi je da planira, spletkari i pokušava manipulirati situacijama i ljudima kako bi dobio ono što želi. Na slici je um predstavljen zmijom.

Dobro se sada zagledajte u sebe da vidite gdje igrate ovu igru. Ono što ugledate moglo bi biti neugodno, ali ne toliko kao nastaviti s igrom. Ona na kraju ne služi ničijem interesu, a ponajmanje vašem. Što god postignete na taj način pretvorit će se u prah.

Ova je karta siguran znak spletkarenja i sklonosti manipulaciji i intrigama. Ne mora to biti oznaka vašeg karaktera, ali negdje SADA u nekoj situaciji igrate tu igru. Pod utjecajem ste uma koji traži korist za sebe i koji gleda kako na najbolji način to ostvariti, ne obazirući se pritom na druge. I nije najveća šteta u tome što će možda stradati drugi zbog tih vaših spletki ili manipulacija. Najžalosnije je što VI time zapravo radite protiv sebe. Vođeni strahom od neimaštine, nepriznavanja ili neljubavi pokušavate te stvari zadobiti na neki lukavi način. No, zapravo ih time tjerate od sebe te ćete na koncu dobiti upravo ono čega se bojite – ništa.

Ova karta je siguran znak da su vaši motivi sumnjive prirode, da nisu čisti, da oni nisu vaša istina i da bi za promjenu mogli poslušati što vaše SRCE ima za reći, s vjerom da ćete samo na taj način dobiti ono što želite, bez potrebe za iznudom, već spontano, prirodno i u obilnim količinama.

Ovo nije nimalo ugodna poruka, ali ako vam je već došla na vaš zid, a pogotovo ako ste osjetili nelagodu čitajući ove riječi, MUDRO je da se zapitate na što se to odnosi u vašem životu. Ovo je prilika za vas da iscijelite dio sebe i način na koji djelujete, kako biste na kraju doista ostvarivali ono što si želite, ali ne na politikanski način, već iskreno i s ljubavlju.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉