Košuta kao vaša životinja moći

Druidska karta Košuta

Bijela košuta, koju su druidi nazivali Eilid, poziva vas da krenete za njom dublje u šumu, u tajanstveni svijet ženske energije, suptilnosti i nježnosti. Obasjana suncem čini se gotovo nestvarnom, kao da nije s ovoga svijeta već iz svijeta vila. Kelti i druidi su je smatrali svetom životinjom, a na sjeveru Škotske jelene i dan danas nazivaju vilinskom marvom.

Svejedno je jeste li žena ili muškarac, zov bijele košute vas poziva da zavirite iza površnosti i očitog te da obratite pažnju na suptilnije nijanse nekog događaja ili situacije. Budite sofisticiraniji, nježniji, graciozniji i elegentniji te prilagodite te vrline da na najbolji način odgovaraju vašoj sadašnjoj situaciji.

Bijela košuta koja dolazi iz vilinskog svijeta traži da pogledate dalje od čisto fizičke razine. Zagledajte se u srce stvari, u njihovu suštinu i srž te usmjerite pažnju na uzroke, a ne samo na posljedice. Budite više povezani s tajanstvenim svijetom nevidljivog!

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉