Pauk kao animalni vodič

Spirit Animal karta Pauk

Majka Pauk je vrlo moćan životinjski duh (“animal spirit”). Daleko je ona od one ružne slike koja se obično koristi da je se prikaže, jer ona je majstorski stvaralac. Pauk je sigurno jedan od najtalentiranijih arhitekata prirode koji simbolizira umjetnost i kreativnost.

Pauk vas sada ohrabruje da se izrazite u kreativnom obliku. Podsjeća vas i da ste kreator svog života. Svi stalno tkamo složene mentalne, emocionalne i društvene obrasce. Kako izgleda vaša mreža? Jasno i strukturirano? Ili grubo i neuredno? Možda je vrijeme da iskoristite svoju kreativnu snagu kako biste vratili sklad u svoj život i opet se usredotočili na ono što je važno. Kao tvorac svoje stvarnosti imate moć svjesno tkati život iz svojih snova. Zatražite od duha pauka da vas vodi u tom procesu.

Kao sporedna simbolika, pauci su i predivni roditelji puni ljubavi. Neke se vrste ne ustručavaju ponuditi čak i svoje tijelo da bi se njihove bebe mogle nahraniti. To je zasigurno najveća žrtva koju bi jedna majka mogla dati svojoj djeci! Zato sljedeći put kada u svojoj kući vidite pauka, nemojte ga ubiti. Zahvalite mu na kreativnoj poruci koju vam prenosi i ako ga ne želite imati kao svog gosta, nježno ga izbacite van kuće.

Poruka od pauka: “Vi ste arhitekt svog života. Budite kreativni!”

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉