Letite poput orla!

Osho Zen Tarot karta Mogućnosti

Ova zen karta ukazuje da su sada mogućnosti otvorene za vas. Narasla je vaša ljubav prema samima sebi i postali ste cjelovitiji pa s drugima možete funkcionirati s lakoćom. Zbog toga što ste opušteniji i smireniji možete prepoznati mogućnosti onako kako se pojavljuju, ponekad čak i prije nego ih drugi mogu vidjeti. Zbog toga što ste usklađeni sa svojom vlastitom prirodom razumijete da vas postojanje opskrbljuje točno onime što vam je potrebno.

Uživajte u letu poput orla! I slavite sva raznolika čuda krajolika koji se pruža pred vama. Orao ima pregled nad svim mogućnostima koje krajolik ispod njega sadrži dok slobodno, prirodno i s lakoćom leti nebom. On je doista na svom terenu, veličanstven i neovisan.

“Oko sokolovo”, oštroumnost, jasno uočavanje, šira perspektiva, tj. viđenje situacije, čak i pronicljivost ili vizionarstvo, poznavanje vlastite prirode i usklađenost s njom što donosi lakoću življenja (a ona je znak da ste upoznali sami sebe i sljubili se s vlastitom prirodom), povjerenje da vam Univerzum pruža upravo ono što vam je potrebno i posljedična opuštenost i smirenost, buđenje novog dana – sve su to energije na koje ova karta upućuje.

Nemojte se zadovoljiti s malim stvarima. Ako mislite “malo” i živjet ćete “malo”, male će biti vaše radosti, male će biti vaše ekstaze. Mislite veliko, ciljajte nebo, jer, priroda vašeg bića je bezgranična. Šteta je da vatru bića gušite ogradama uma.

Budite poput ovog orla koji lebdi na nebeskim strujama bez imalo napora u svoj svojoj veličanstvenosti i ljepoti, sa svim mogućim izborima prostrtim pred njim.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉