Stablo ljubavi, energetska slika

Stablo ljubavi, energetska slika

Stablo ljubavi je energetska slika koja podržava energiju ljubavi, bilo da ste u partnerskom odnosu ili ste sami i u potrazi za svojom srodnom dušom. Dva kristala himalajske soli predstavljaju par koji je zaštićen metalnim prstenom. Prsten osim zaštite simbolizira i potpunost, cjelovitost, zaokruženost te sjeme koje nosi potencijal novog stvaranja i novog života. Sol je i začin, upravo kao što je i ljubav začin koji obogaćuje život. Kristali himalajske soli unutar metalnog prstena nalaze se u korijenu stabla, što označava unošenje stabilnosti u odnos, uzemljenosti i dobre ukorijenjenosti, a sve to omogućuje stablu ljubavi da raste snažno, moćno i veliko. Grane stabla izlaze izvan okvira slike pa tako krošnja koja se razvija nadilazi okvire ograničenih poimanja ljubavi i života, a njena bujnost i obilje plodova koje će donijeti ovisi samo o spremnosti prepuštanja životu i energiji ljubavi koja se začela u korijenu tog stabla.

Ako vas ova energetska slika privuče i odlučite se za nju, ona će pomoću energetske tehnike Reikija biti dodatno programirana i energizirana upravo za vas!

Pogledajte više fotografija niže u galeriji.

Autor: Boris Pecigoš, akademski slikar i Reiki majstor
Materijali: akrilne boje, metalni prsten, kristali himalajske soli, platno
Dimenzije platna: 24 x 18 x 2 cm
Opremljenost: slika je spremna za postavljanje na zid jer su rubovi oslikani pa nije potrebno uramljivanje, a na poleđini postoji kvačica za vješanje.

Cijena: 750 kn / €100 (plus poštarina)

Mogućnosti plaćanja:
– uplatom na račun putem internetskog bankarstva
– uplatom na račun u poslovnicama pošte, banke ili fine
– kreditnim i debitnim karticama putem online autorizacije
– PayPal-om (u eurima)
– gotovinom pri osobnom preuzimanju u Rijeci

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Categories: ART, ZEN

Navigacija objava

Komentari su isključeni.

Create a website or blog at WordPress.com