Imela kao vaša biljka moći

Druidska karta Imela

Obraća vam se duh imele koju keltski druidi nazivaju Druidh-Lus i koja ima značajnu simboliku tijekom zimskog solsticija – najduže noći nakon koje dolazi svjetlo, rast i plodonošenje.

Tako je i sada! Ova poruka nagovještava da je došao kraj nekoj “dugoj noći” u vašem životu te da se nazire kraj nekog problema ili određenih teškoća jer se svjetlost i u zimskom solsticiju nanovo rađa te započinje novi ciklus rasta.

Imela u zimskom druidskom ritualu također simbolizira rađanje unutrašnjeg djeteta. Kako dijete traži brigu i njegu nakon rođenja, tako sada i neki vaš projekt ili nova situacija u vašem životu zahtijevaju pažnju, brižnost i strpljivo njegovanje s ljubavlju dok polako rastu i napreduju.

Ako hodate u mraku, tražeći put, smjer ili svjetlost, imela vas podsjeća da morate stajati čvrsto s obje noge na zemlji te da ćete vodstvo i inspiraciju pronaći samo unutar sebe, a odluke morate donijeti sami, oslanjajući se na vlastitu mudrost i intuiciju. To može biti teško i možete se osjećati usamljeno, no, u ovom trenutku to je dio vašeg duhovnog puta kojeg morate proći sami.

A ako sada osjećate manjak inspiracije ili određenu neplodnost, sjetite se da svjetlost počinje ponovo rasti tek nakon najvećeg mraka. Imela je znak da ako ste sada u takvom periodu “suše” da ga prihvatite bez opiranja kao dio prirodnih ciklusa, jer će se i to uskoro početi mijenjati.

🐅 Osho zen tarot ~ čitanje iz karata, zen analize, individualni tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki, energetska tehnika ~ tečajevi/inicijacije, obnavljanje/reinicijacije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, kidanje vezanosti:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉