Kupina kao vaša biljka moći

Druidska karta Kupina

Vrijeme je kupina! An dris bennaichte kako je nazivaju druidi, kupina je snažan simbol ustrajnosti i ukorijenjenosti koje na kraju donose sočne plodove u vaš život.

Ako ste ikada pokušali iskorijeniti kupine sa svoje zemlje, onda znate koliko je to teško. Njeno korijenje se proteže duboko i na širokom području te koliko god da je sjekli i vadili korijenje, ona će uvijek naći način da ponovno nikne. Time kupina simbolizira da je sada u nekom aspektu vašeg života potrebna takva energija – ne dajte se odgurati, budite duboko ukorijenjeni, čvrsto stojte na svojoj poziciji, ne popuštajte, budite ustrajni i uporni do kraja, jer će vam samo takve osobine donijeti željeni rezultat, simboliziran slatkim i sočnim plodovima kupine.

Druga simbolika kupine je postavljanje zdravih granica. Kupina raste u gustim grmovima i oboružana je trnjem te ne dopušta da joj se priđe samo tako. Time vam govori da je važno postaviti zdrave granice preko kojih ne smijete dopuštati pristup, ali isto tako morate poštovati i tuđe granice. Poštivanjem vlastitih i tuđih granica doći će vrijeme za prirodnu darežljivost, opet simboliziranu rađanjem sočnih plodova kupine.

No, samo pripazite da se vaše zdravo postavljanje granica ne pretvori u iritabilnost, preosjetljivost i obrambeno reagiranje na svaku sitnicu te da ustrajnost ne zamijenite tvrdoglavošću i nepopustljivošću.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉