Crna magija, uroci…?

Crna magija, uroci…?

Ljudi mi pričaju o urocima i crnoj magiji. Boje se da im je netko učinio nešto loše što ih sprječava u određenom području života, najčešće ljubavnom. Prema mom iskustvu, oko cijele te priče o urocima najveći je problem sam STRAH, a ne možebitni urok. Strah oslabljuje i čini osobu još podložnijom negativnom ciklusu – strah i negativne misli privlače negativne događaje koji pak pojačavaju strah, i tako u krug.

Drugi je problem što je lakše okriviti nekoga drugoga nego preuzeti odgovornost na sebe za problem koji imate. Lakše je misliti da vam je netko napravio urok, nagaz ili koji se izraz već upotrijebi, nego se zagledati u sebe i pozabaviti se vlastitim negativnim uvjerenjima i destruktivnim obrascima ponašanja.

Vrlo je rijetko da se doista radi o činu crne magije, a i to ponekad nije svjesno djelo neke zlonamjerne osobe već se radi o nenamjernim posljedicama npr. nečijih kletvi, ogovaranja, loših misli o vama itd., ali samo ako je “napadnuta” osoba energetski slaba i time prijemčiva, pri čemu strah od uroka i crne magije samo dodatno oslabljuje prirodnu energetsku zaštitu (auru).

Imao sam slučaj žene koja je mislila da ima ljubavni urok, ali se kroz zen karte pokazalo da je zapravo samo energetski zatvorena zbog vlastitih uvjerenja o ljubavi te da treba raditi na otvaranju na ljubav. Energetskim skeniranjem se pak pokazalo da nema nikakve tamne tvari (“uroke”) u svom polju već samo tzv. zavjet koji se prikazao kao smotuljak na bijelom pergamentu, privezan zlatnim užetom oko njenog pojasa, toliko jako da se blokirao energetski protok između gornjeg i donjeg dijela tijela. Nije to bio urok već dobronamjeran zavjet koji je učinila neka ženska osoba, vjerojatno majka, dok je ova još bila mala, a sada joj kao odrasloj ženi to predstavlja problem. Sam taj svitak i uže su bili prelijepi izgledom, nisu bili negativni energetski, ali… Ona izreka, put do pakla je popločan… zlatnim namjerama, zar ne!?

Kako god, s Reikijem se vrlo lako i jednostavno čisti energetsko polje, tj. aura, lako se uklanjaju takvi zavjeti i druge eventualne negativnosti, ako postoje, te se lako kidaju ovisničke, iscrpljujuće i negativne vezanosti uz određenu osobu. To možete ići na seriju Reiki tretmana ili pak sami naučite Reiki pa si sami to radite redovito kao energetsku higijenu. Vrlo je jednostavno i lagano, a moćno! 💜

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉