Panda kao animalni vodič

Spirit Animal karta Panda

Duh pande vam dolazi kako bi vas podsjetio da je vašem životu potrebna ravnoteža. Poput simbola za yin i yang, crno-bijelo krzno pande simbolizira ravnotežu. Osjećate li se prazno ili nedovoljno uzemljeno? Ili ste tjeskobni i iscrpljeni? Prekomjeran rad nije bolji od odugovlačenja. Hiperaktivnost nije bolja od lijenosti. Sve je pitanje ravnoteže.

Održavanje uravnoteženog života je poput gradnje kule od karata. Svaki dio mora na jednak način podržati ostale jer će se u suprotnom cijela struktura s vremenom početi njihati i na kraju će se urušiti. Biti intelektualan, fizički orijentiran, razigran, ozbiljan, društven, u osami, duhovan ili s nogama čvrsto na zemlji… sve to nije kontradiktorno; sve se to međusobno nadopunjuje i podržava.

Dakle, ako ste se u posljednje vrijeme previše fokusirali na jednu vrstu aktivnosti, imat ćete koristi ako varirate svoju pažnju na različite aspekte svog života. Istražujući sve facete postojanja, osjećat ćete se mnogo uravnoteženije i utemeljenije.

Poruka od pande: “Pronađite ravnotežu između različitih aspekata svog života.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉