Buđenje svjesnosti

Osho Zen Tarot karta Svjesnost

Veo iluzije ili maya, koji vas je sprječavao da stvarnost percipirate onakvom kakva jest, počinje sagorijevati. Ta vatra nije uzavrela vatra strasti, već osvježavajući plamen svjesnosti. Kako veo izgara tako postaje vidljivim vrlo ugodno i nevino lice Buddhe.

Svjesnost koja u vama upravo raste nije posljedica nekog svjesnog “rada”, niti postoji potreba da se “trgate” kako bi se nešto dogodilo. Bilo kakav možebitni osjećaj da tapkate u mraku sada se rastvara ili će se uskoro rastvoriti. Dopustite si da se smirite i zapamtite da ste duboko unutar sebe samo svjedok, vječno tih, svjestan i nepromijenjen. Otvara se kanal od oboda aktivnosti prema središtu svjedočenja. To će vam pomoći da postanete nenavezani, a nova svjesnost će podići veo s vaših očiju.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉