Suručica kao vaša biljka moći

Druidska karta Suručica

Suručica (končara) je jedna od najsvetijih druidskih biljaka koja se koristila za siguran prijelaz iz jednog stanja postojanja u drugo, npr. iz dječaštva u zrelo doba, na vjenčanjima kao mirisni sastojak medovine koja se nudila mladencima, kao cvjetni dar u pogrebnim ceremonijama i općenito u obredima inicijacije. Druidi su je nazivali Crios Chuchulainn.

Ova karta je mogući znak da je došlo vrijeme slavlja i promjene. To dvoje nije u suprotnosti, jer su druidi smatrali da je svaka promjena obilježje da smo živi te da je najbolji način prihvaćanja promjene taj da je se slavi, što simbolizira slatkasti bademasti miris suručice tijekom njene ljetne cvatnje.

Bilo da sada napuštate posao, partnera ili poznato okruženje, ili se pak udružujete s nekime i ulazite u nešto novo, suručica je podsjetnik da je najbolji način da prihvatite promjenu taj da je slavite s iščekivanjem transformacije koju vam taj prijelaz donosi.

Ova karta može označavati i da je sada za vas važno da formalno obilježite neki događaj u vašem životu ili životima vaše obitelji ili prijatelja, a koji pokušavate ignorirati, poput preseljenja, ostvarenja značajnog projekta, dosezanja određene životne dobi, neke godišnjice i slično.

Suručica je također podsjetnik da slavite i one stvari koje su u vašem životu stabilne i trajne. Rutina i jednolikost vam se možda čine zatupljujućima, ali one vam mogu pružiti temelj za razvoj vašeg karaktera, pogotovo ako na drugim područjima nastupaju promjene.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉