Kaos u stanu, kaos u glavi

Kaos u stanu, kaos u glavi

Imate kaos u glavi!? Pogledajte malo oko sebe, svoj dom, svoj radni prostor, svoj desktop na računalu ili mape na disku… jesu li čisti, uredni, PROZRAČNI… ili su zakrčeni hrpom stvari!? Kako gore, tako i dolje, kako vani, tako i u glavi, i obratno. Sve je međusobno povezano i djeluje jedno na drugo.

Možda je pravi trenutak da krenete u pospremanje i uklanjanje predmeta i odjeće koji vam doista više ne trebaju!? Ni ne slutite koliko vam to može osloboditi vašu životnu energiju i donijeti osjećaj lakoće i novog zanosa u životu! Pokušajte!

Moj članak u kojem sam detaljno opisao što je sve krama, što vam loše može činiti u životu i kako provesti sam postupak, uz neka moja osobna iskustva, pročitajte ovdje.
___

Kod mene možete NAUČITI i tradicionalnu Usui Reiki metodu kojom nakon fizičkog čišćenja i uklanjanja krame iz svog doma možete energetski očistiti prostor, energizirati ga i postaviti zaštitu.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉