Orao kao animalni vodič

Spirit Animal karta Orao

Orao leti visoko i vidi širu sliku. To i vama može pomoći da dobijete bolji pregled vaše trenutne situacije. Lako je izgubiti se u malim detaljima, posebno kada se suočite s preprekama i želite isplanirati svaki korak i predvidjeti svaku posljedicu kako biste izbjegli one neželjene. No, pretjerano razmišljanje uglavnom dovodi do vrlo kratkovidnog pristupa gdje vaše misli mogu postati opsesivne i ponuditi vam vrlo usko razumijevanje procesa kroz koji prolazite.

U takvim je okolnostima ključno zaustaviti se, zakoračiti unatrag i steći širi pogled na situaciju. Važno je razumjeti svačije gledište i promatrati sve sile na djelu, jer će vam to omogućiti da dođete do kreativnijeg rješenja. Kad vidite širu sliku, lakše je pronaći konsenzus u kojem sve strane pobjeđuju.

S odmakom možete vidjeti i cijelu priču koja se upravo odvija i skrivene blagoslove koje sadrži. Tada ćete biti svjedok da su stvari savršeno posložene. Jednom kada priča bude u potpunosti napisana, vjerojatno nećete htjeti mijenjati niti jedan njen redak.

Stoga, poput orla podignite svoju vibraciju, raširite krila i odmaknite se od sve drame koja vas okružuje. Osjećat ćete se emocionalno odvojenima i steći ćete potrebnu jasnoću.

Poruka od orla: “Letite visoko i promatrajte situaciju iz šire perspektive.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉