Put prema vrhu

Put prema vrhu

Planinu će savladati samo onaj tko je na početku savladavao kamenove. Ne možete se uspinjati prema vrhu planine bez spremnosti na rizik padova. Put od tisuću metara visine počinje prvim korakom.

Ove parafrazirane narodne poslovice govore o kretanju na putovanje prema vrhu koji simbolizira vaš cilj koji želite postići. Nitko tko se je našao na vrhu planine nije tamo pao s neba. Jeste li svjesni ovoga u potpunosti? Jeste li spremni uložiti napor da osvojite svoj vrhunac? Penjete li se već sada na malo kamenje? Jeste li spremni i na padove nakon kojih ćete se opet podići? Ili samo maštate u sigurnosti doline?

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉