Sokol kao vaša životinja moći

Druidska karta Sokol

Sokol je simbol oštrovidnosti i plemenitosti. Druidi su ga nazivali Seabhac (izgovor: šivag). Sokol vam donosi sposobnost da pogledate svoj život ili neku situaciju iz šire perspektive, kao što je i sokol vidi dok leti nebeskim prostranstvom.

Možete li izdvojiti malo vremena u svojoj dnevnoj rutini kako biste u miru istražili svoj život i vidjeli događaje u njihovom kontekstu!? Duh sokola vam može pomoći prisjetiti se onih djelića koji nedostaju u slagalici koju pokušavate složiti te će vam također pomoći da uočite detalje koji su doista bitni. Iz toga će se prirodno pojaviti pozitivan osjećaj ponosa i plemenitosti. Jednom kada će vam cijela slika biti jasna, prožet će vas inspiracija i entuzijazam, osjetit ćete buđenje nove zore i moći ćete donositi odluke sa samopouzdanjem.

Ipak, pripazite da vaše “oko sokolovo” ne ode u drugu krajnost, da vam pažnja ne bude toliko na detaljima da izgubite pojam šire slike. To vodi u krutost, aroganciju, pretjeranu pravednost te negiranje srca i suosjećanja za druge.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉