Gušter kao animalni vodič

Spirit Animal karta Gušter

Duh guštera je povezan sa snovima. Snovi su moćno sredstvo za istraživanje nesvjesnog uma i razumijevanje najdubljih obrazaca ponašanja. Snovi su bogati simbolima i porukama koje vas mogu nadahnuti i voditi.

Dakle, sada je vrijeme da obratite više pažnje na svoje snove. Kad odlazite u krevet, napravite jasnu namjeru da vam dođu snovi koji će vas voditi kroz izazove sa kojima se sada suočavate. Dio vas već ima sve odgovore, samo ih morate osvijestiti i povezati kroz snove koje već ionako sanjate.

Ako se ujutro ne možete sjetiti snova, držite bilježnicu pored kreveta pa tijekom noći, odmah nakon sna, zapišite samo nekoliko ključnih riječi koje će vam ujutro pomoći sjetiti se snova. Možda možete istražiti i tehnike lucidnog sanjanja, jer će one uvelike poboljšati vaše snove i svakodnevni život.

Poruka od guštera: “Obratite pažnju na svoje snove i koristite svoju intuiciju da ih protumačite.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉