Moći mandragore

Druidska karta Mandragora

“Mandragora, mandragora, udaj me za mjesec dana”, pjevale su djevojke uz korijenje mandragore koje se sakupile uz pomoć starih čarobnjaka. Mandragora je poznata kao biljka koja ima magična svojstva da privuče ljubav, plodnost, bogatstvo i moć te da otjera zle sile, bolest i lošu sreću.

Ipak, njeno najizrazitije medicinsko svojstvo je ublažavanje boli (anestezija). Ako vam se pojavila ova druidska karta, to je znak da biste se trebali zapitati kako sada možete ublažiti bol kod sebe ili kod nekog drugoga iz vašeg okruženja. Bol može biti fizičke, emocionalne ili mentalne naravi. Kako god, vaša gesta može biti vrlo jednostavna, poput otvorenog povjeravanja svom prijatelju ili suosjećajnog slušanja njegovih problema. Ovo čak može biti i poziv da se počnete baviti nekim poslom kojem je cilj smanjenje patnje kod drugih bića.

Mandragora je također simbol bogatstva i velike sreće. Pojava ove karte može signalizirati dolazak pozitivne faze u vašem životu ili da će vam se obilno vratiti sjeme sreće koje ste nekad davno zasadili u nekome drugome.

Kao afrodizijak, Mandrag, kako su je nazivali druidi, je znak da u vaš život ulazi ljubav ili da započinjete izrazito plodnu fazu u svom fizičkom ili duhovnom životu.

Mandragora je čarobni “pojačivač” ljubavi, plodnosti, bogatstva i moći. No, u većim količinama ona je otrovna, kao i velebilje (bunika, beladona) koje se vidi na slici iza mandragore. Stoga je ovo poziv i na oprez da ne postanete pretjerano fokusirani, opsjednuti i zaluđeni nekom idejom ili potrebom, jer će takvo stanje zatrovati vaš život i vaše odnose.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉