Mrav kao animalni vodič

Spirit Animal karta Mrav

Mravi se često koriste za prikaz vrlo organizirane i marljive zajednice. I doista, ako ih promatrate, možete samo biti impresionirani njihovom predanošću da sakupljaju hranu i dijele je s ostatkom mravinjaka. Solidarnost je za mrave najvažnija osobina.

Ako vam se pojavljuje duh mrava, svakako vas poziva da učinite nešto za svoju zajednicu. To može biti bilo kakav angažman uložen u dobrobit drugih: briga za obitelj i prijatelje, ulaganje svog vremena u dobrotvorne inicijative, druženje s drugim ljudima kako biste zajedno stvorili neki uzbudljiv projekt…

Sve dok vaše aktivnosti uključuju ideju udruživanja snaga i međusobnog podržavanja, primjenjivat ćete savjet koji vam dolazi od duha mrava. To će stvoriti divan osjećaj pripadnosti, a i dobit ćete najmanje onoliko koliko ćete dati.

Poruka od mrava: “Solidarnost je lijepa i korisna. Učinite nešto za svoju zajednicu.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉