Golubica kao animalni vodič

Spirit Animal karta Golubica

Žalite li se često da živite u agresivnom svijetu!? Molite li se za mir!? No, stvarate li mir u vlastitom životu? Mir nije samo neki intelektualni koncept ili geopolitički status quo. To je stanje postojanja. Da su svi ljudi prvo stvarali mir u sebi, naš bi svijet zasigurno izgledao sasvim drugačije.

To je ono što vam u ovom trenutku sugerira duh golubice: unesite mir u sebe. Usporite, opustite se, zatvorite oči i pravilno dišite. Zaustavite na trenutak ovaj stresni i frenetični moderni život, i vratite se u sadašnji trenutak. Upotrijebite bilo koju tehniku koju volite da zaustavite to neprestano brbljanje uma – jogu, meditaciju, šetnju prirodom… Ako ste to primijenili, već ste mirniji, zar ne!?

Ako trenutno doživljavate sukob u svom životu, ova vas karta također poziva da odaberete mirno rješenje. Jer mir koji stvarate oko sebe i mir koji postižete u sebi su jedno te isto.

Poruka od golubice: “Unesite mir u sebe i on će se širiti svijetom.”

P. S. Treba li vam vođena meditacija za umirenje, evo moje, koja ne samo da će vas smiriti/umiriti, već će vas i snažno energizirati:

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉