Vidra kao vaša životinja moći

Druidska karta Vidra

Vidra, druidi su je zvali Dòbhran (izgovor: doran), simbol je zaigranosti, igre i radosti, koje iskazuje čak i kada je u “ozbiljnom poslu” lova na ribe.

Duh vidre vas poziva na igru, da se prepustite životnom toku i iskustvima koja se pojavljuju te da ponovo postanete dijete. Dozvolite si slobodu i zadovoljstvo opuštanja i otpuštanja dnevnih briga. Ova druidska karta vidre vas potiče da provedete dan ili vikend izvan svoje uobičajene rutine i da radite nešto iz čiste zabave. Vaš praktični dio osobnosti će možda reći da si to sada ne možete priuštiti, ali duboko u sebi osjećate da samo briga o sebi može donijeti pravu vrijednost i za vas i za druge.

Netko vas možda sada i poziva na igru ili neku zabavnu aktivnost mimo vaše rutine, a na koju ste zaboravili kada ste prihvatili odgovornosti odrasle dobi. Vidra vam pokazuje da vas zaigranost može nagraditi “ulovom lososa”, ribe koju su druidi cijenili kao totem mudrosti.

Ako pokušavate “plivati protiv struje” i idete protivno prirodnom razvoju događaja, možda iz straha ili tvrdoglavosti, vidra vam je siguran znak da se morate opustiti i prepustiti se s vjerom u Život.

No, iako vas vidra poziva da budete zaigrani u svakodnevnom “ozbiljnom” životu, to ne znači nemar i korištenje igre za bijeg od zahtjeva života i od odgovornosti.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉