Sokol kao animalni vodič

Spirit Animal karta Sokol

Poput sokola koji visoko leti nebom i uživa u svježem zraku, vrijeme je da i vi duboko udahnete i tako dobijete malo svježeg zraka te se izdignete iznad situacije koja vas tišti.

U ona vremena velikih promjena i transformacija možete iskusiti vrlo teške, ponekad preplavljujuće emocije: strah, tugu, tjeskobu, nesigurnost, odbacivanje, čak i paniku, da nabrojimo neke… U takvim situacijama um grozničavo traži izlaz, što uglavnom dovodi samo do pojačanja tih osjećaja. Pravi je odgovor, međutim, mnogo jednostavniji: samo dišite.

Sada duboko udahnite… Stvarno udahnite duboko! Sada! Jednostavno učinite to. Osjetite ponovno povezivanje sa sadašnjim trenutkom i osvijestite momentalni predah koji ovaj osnovni postupak donosi vašem umu i tijelu. Disanje je najjednostavniji, najprirodniji i najbrži način za oslobađanje od napetosti. Nije ni čudo što uzdahnete kako biste izrazili duboko olakšanje. Pa čemu komplicirati? Štoviše, ovo rješenje je besplatno i uvijek vam je dostupno u svakoj situaciji.

Nakon što neko vrijeme svjesno dišete, osjetit ćete da se beskrajni ciklus negativnih misli počinje rasplinjavati. A ono što vam se prije nekoliko minuta činilo groznim, sada vam se počinje činiti rješivim.

Poruka od sokola: “Samo dišite.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉