Vježba: vizualizacija stabla za stabilnost u izazovnim situacijama

Vježba: vizualizacija stabla za stabilnost u izazovnim situacijama

Da podržite svoju stabilnost u izazovnim životnim situacijama korisno je da vizualizirate korijenje, da zamislite da ste stablo, da iz vaših stopala izrasta veliko korijenje, da se pruža duboko u zemlju, da vas čini stabilnima i čvrsto ukorijenjenima u sadašnjem trenutku i u situaciji u kojoj se nalazite. Bježanje od suočavanja sa situacijom samo pogoršava stanje; mnogo je bolje suočiti se otvorenih očiju i dok ste dobro ukorijenjeni, tj. uzemljeni.

Možete osjetiti i kako kroz to korijenje dobivate podršku energije zemlje koja se preko stopala penje prema gore kroz cijelo vaše tijelo. Ukoliko odete do nekog drveta i zagrlite ga, ova vizualizacija može biti još snažnija i učinkovitija, a ako pritom još stojite bosi na zemlji, travi ili nekoj stijeni, imat ćete turbo efekt.

Bit će vam dovoljno već i par minuta ovakve vježbe.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉