Zec kao vaša životinja moći

Druidska karta Zec

Zec vam donosi dobrobiti uravnoteženosti duhovnog i fizičkog svijeta, dobru intuiciju te obećanje ostvarenja. Prema drevnim keltskim tradicijama zec je biće božice, mjeseca, noći, ali i zore, bistrenja, svjetlosti i istoka. Također je simbol oba ekvinocija, kada je prisutno uzbuđenje zbog ponovnog rođenja, plodnog obilja te voljnog otpuštanja svakog kreativnog ciklusa koji u to vrijeme dolazi svome kraju. Duh zeca, ili Geàrr kako su ga zvali druidi, vam može pomoći u vremenima promjene te da se više oslanjate na svoju intuiciju da vas vodi kroz život.

Samo pazite da zadržite ravnotežu između praktičnog i fizičkog poimanja svijeta i duhovnog viđenja i intuicije. Ako uzimate baš svaku neobičnu pojavu na svom putu kao neki važan znak ili obraćate isuviše pažnje kanaliziranim porukama i porukama s kartica, to bi moglo ukazivati da ste izgubili balans te da biste trebali malo više koristiti i zdravi razum.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉