Čvrst temelj i početak realizacije

Osho Zen Tarot karta Sazrijevanje

Kad ugledate ovu zen kartu znajte da ovaj trenutak donosi nagradu za sav težak posao koji ste dobro izvršili. Vaš temelj je sada čvrst, a uspjeh i dobra sreća su sigurno vaši jer su posljedica onoga što ste već iskusili iznutra.

Prekrasna karta koja potvrđuje vaše unutrašnje sazrijevanje koje je došlo do trenutka manifestacije i u izvanjskome svijetu. Karta vas ohrabruje te vas razuvjerava ako ste slučajno posumnjali u smisao i isplativost truda koji ste tako dugo ulagali u nešto. Možda će još trebati malo pričekati do potpune manifestacije (kako sugerira tamna, još neprocvjetala šuma u pozadini slike), ali, “proljeće” je došlo i više ga ništa ne može zaustaviti da procvjeta u svem šarenilu boja, oblika i mirisa. 🌷🌸🌺🌼🌻🥀🌹

Ova osoba na slici je sama, u tišini, a ipak budna. Unutrašnje biće ispunjeno je cvijećem, nosi obilježje proljeća i obnavlja se gdje god da krene. Ovaj unutarnji procvat i cjelovitost koju ta osoba osjeća daju joj mogućnost nesputanog pokreta. Ona se može kretati u bilo kojem smjeru, nema razlike da li iznutra ili izvana, jer njena radost i zrelost se ne mogu umanjiti vanjskim činiteljima. Dospjela je u trenutak centriranosti i širenja – bijeli odsjaj oko nje njezina je zaštita i njeno svjetlo. Sva životna iskustva dovela su je u ovaj trenutak savršenstva.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉