Kozlac kao vaša biljka moći

Druidska karta Kozlac

Kozlac prikazuje kalež i mač sjedinjene u jedno. Na fizičkoj razini to simbolizira zajednicu muškarca i žene, ali na dubljoj razini to je cilj svih duhovnih tragalaca – sjedinjenje muških i ženskih aspekata psihe, što se ponekad u alkemiji naziva “mističnim vjenčanjem”.

Ova druidska karta, Cluas chaoin na galskom, može sugerirati period duboke harmonije i zajedništva s osobom koju volite, bio to muškarac ili žena. Ali, vjerojatnije je da ona ukazuje da je sada povoljno vrijeme za bolju integraciju ta dva oprečna aspekta vaše ličnosti. Sjedinjenje muške i ženske energije se često smatra sjedinjenjem dviju primarnih sila “boga” i “božice”, iz čega proizlazi sve stvoreno. Stoga ova karta za vas predstavlja period velike kreativnosti i plodnosti.

Ako je prisutna disharmonija, čini se da vam ništa ne polazi od ruke. Ako se ne možete otvoreno i srdačno povezati sa svojim partnerom, prijateljem ili kolegom, ne možete biti istinski kreativni i sretni, ma koliko druge okolnosti bile podržavajuće. Taj nesklad truje vaše odnose, vašu kreativnost i vaše zadovoljstvo. Kozlac je inače otrovna biljka! Stoga nastojte unijeti harmoniju u odnose koliko je to moguće s vaše strane, znajući da je život cikličan te da ćete prije ili kasnije pronaći način da harmonizirate svoje odnose ili da izađete iz njih ukoliko njihova toksičnost postane preopasna za vašu sreću.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉