Tumačenje znakova

Znakovi na putu

Vrlo često odgovori koje tražite dođu u obliku znakova i simbola! No, nisu znakovi i poruke SVE što putem vidite, kako prečesto viđam to kod ljudi koji svaku bubu koja sleti pred njih ili niz istih brojeva na registarskim tablicama ili satu tumače kao neki znak (znak čega???). Znak je znak samo ako ga točno razumijete, ako MOMENTALNO rezonirate s njim i u sebi osjetite titraj, prepoznavanje i jasnoću.

Ako o znaku morate razmišljati to nije znak, to se onda samo vaš um igra s vama. I ako znak tumačite samo kao “poruku anđela” (kakvu poruku???), žao mi je, ali to nije to. Pomisao “to je znak da neko više duhovno biće brine o meni” je također samoobmanjivanje, ne u smislu da možda netko stvarno ne brine o vama, već, koja je svrha toga za vas SAD!??

Kad sam u prirodi, znakovi su česti… Ovaj jelenov rog sam našao na Učki nakon što sam tog jutra izvukao kartu jelena za sebe s porukom koja je rezonirala s temom koja me okupirala tih dana. Isti dan sam izvukao kartu sa simbolizmom jelena, naišao na tragove jelena, a potom našao i njegov rog. Takvi znakovi ne ostavljaju sumnje! Ostalo često bude navlačenje značenja koje nam odgovara…

I da vas utješim, i sam sam često bio žrtva vlastitih obmana, dok nisam osvijestio što si radim i da mi to nimalo ne pomaže u životu. Zato danas sa sigurnošću zbog vlastitog iskustva tvrdim da nije znak sve što vidite! Opsesivno oslanjanje na znakove je put u život u pasivnosti, nekreativnosti i nepoduzetnosti. Umjesto na sebe, oslanjate se na znakove “odozgo” – i zato stojite na mjestu.

Pogledajte i video o komunikaciji s višim Ja:

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉