Krava kao vaša životinja moći

Druidska karta Krava

Krava predstavlja utjelovljenje Božice, ne samo u indijskoj mitologiji, već i u keltskoj, gdje kravu nazivaju Bò. Duh krave vas otvara na svjesnost o prisustvu Božice i njene majčinske moći iscjeljivanja i hranjenja u svemu oko vas – u vašim prijateljima i djeci, u vašoj hrani i piću, u vašim snovima, a posebno u svijetu prirode u kojem živite.

Ako se otvorite duhu krave i njenoj svetoj osobini manifestacije Božice na Zemlji, povezat ćete se s neprestanim tokom hranjive energije koja teče iz tog ženskog principa Univerzuma prema svima nama. Ne trebate ništa činiti da biste to iskusili.

Bò vam pruža i zaštitu od štetnih utjecaja te vam omogućuje dobar i miran san.

Ova druidska karta vas također poziva da preispitate sebe i način na koji dajete svijetu. Ako vjerujete da su vam sredstva ograničena, tada ćete biti tjeskobni da dajete od sveg srca. No, ako ste svjesni, ne samo s mentalnom idejom, već sa stvarnim osjećajem iznutra da ste jedno sa svime stvorenim, tada ćete (se) moći davati slobodno i u potpunosti.

Međutim, možete davati samo ako ste sposobni i primati! Koliko vam je lako primiti ljubav i brigu ljudi koji vas okružuju?

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉