Mjehurići prirode

Mjehurići prirode

Zovem ih “mjehurićima prirode”… ta posebna mjesta u prirodi, mikrolokacije koje su energetski izrazito snažne, ful ugodne, okrepljujuće i opuštajuće… mjesta s kojih vam se ne da ići dalje. A nisu to mjesta za kataloge i turističke vodiče! Ne, obični planinari ili izletnici ih čak ni ne zamjećuju… samo prođu kraj njih. Ali ja zastanem, izađem sa staze da bih došao do njih kad me privuku… Ponekad ih čak niti ne vidim, već samo osjetim da me nešto pozove. I to je to, bude divno! To su mjesta na koja se volim vraćati, odvesti tamo prijatelje i polaznike radionica, imati čak i Reiki tečajeve na njima. Bude to sve divno… 💜🍀

Pogledajte video jednog takvog mjesta – Vilinskog sijela na Učki:

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉