Petrovac kao vaša biljka moći

Druidska karta Petrovac

Petrovac ili turica je simbol pročišćenja, oslobađanja i pripreme za novi početak. Jedno od njegovih galskih imena je Mur-druidheann, što se prevodi kao “tuga druida”, no puna interpretacija pokazuje da je petrovac “rastjerivač tuge kojeg su rabili druidi”. Petrovac ima posebno svojstvo da pomaže ljudima osloboditi se depresije i letargije tako što uklanja negativnu energiju iz njihove aure i njihovih domova.

Ako vam se pojavila ova druidska karta, to je znak da ste spremni otpustiti osjećaje, misli i vezanosti koje vam više ne služe. Petrovac vam donosi osjećaje pročišćenja i oslobađanja koji vas potiču da odvažno kročite u novu fazu svog života ili možda u novi posao ili odnos. Bilo kakvo žaljenje koje možda osjećate će biti raspršeno, a negativne energije koje su se povlačile po vašem domu će nestati samo tako, kao što se noć povlači pred zorom.

Ako vas osjećaji tuge i letargije u ovom trenutku povlače prema dolje te vam se čini da je život izgubio svoju draž, razmislite niste li možda vezani za nekoga ili nešto što vam je nekad donosilo radost i utjehu, ali se sada “preokrenulo”, baš poput mlijeka koje je jednom bilo hranjivo, a onda se ukiselilo. Petrovac vas poziva da u tom slučaju napravite “veliko pospremanje”, kako unutar sebe tako i na vani. Prođite kroz stvari koje ste možda nagomilali u svom domu i zapitajte se “Treba li mi to doista?”.

Osim toga, vaši osjećaji žalosti i manjka energije su znak da ne poklanjate dovoljno pažnje i brige samima sebi te da morate svoje potrebe staviti na prvo mjesto, prije potreba drugih, makar se radilo i o užoj obitelji. Na taj način ćete otkloniti blokade, negativna energija će se raspršiti, pozitivna energija će početi teći vašom aurom, raspoloženje će vam se popraviti i postat ćete spremni za novu fazu svog života.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉