Carić kao vaša životinja moći

Druidska karta Carić

Palčić ili carić je simbol poniznosti. Samorealizacija se ne ostvaruje kroz grandioznost ili prividnu moć, već kroz poniznost, blagost i suptilnost. Carić je također simbol prepredenosti u smislu vještog snalaženja i korištenja postignuća drugih u svoju korist, ali s dobrim namjerama te na razuman i pošten način.

Drui-en, kako su ga zvali druidi, poziva vas i da se preispitate niste li možda previše skromni i ponizni, što vas čini nevidljivima za druge. Je li vam skromnost način da se sakrijete od života i ljudi?

Carićevo gnijezdo se naziva “druidskom kućom” – udobnim i sigurnim mjestom za jaje, koje je važan druidski simbol. “Druidsko jaje” izražava ideju da je za rast i promjenu prvo potrebno proći kroz period inkubacije – povlačenja od svijeta kako biste si dopustili preustroj u utrobi vremena.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉