Metvica kao vaša biljka moći

Druidska karta Metvica

Metvica se tradicionalno upotrebljava za koncentraciju i probavu. Danas često moramo obraditi (“probaviti”) veliku količinu informacija, a koncentraciju nam ometa mnoštvo distrakcija. Ova druidska karta, Meannt na galskom, ukazuje da se sada trebate pažljivo fokusirati na svoj posao ili na ono što se događa u vašem životu. Također će biti potrebno da jasno odredite prioritete.

Lako može doći do obnavljanja ili osvježavanja nekog odnosa ili projekta, a koje niste očekivali. No, da biste imali koristi od toga morate biti vrlo pozorni. Baš kao što je jasnoća neuhvatljiva osobina koja može nestati u trenutku, tako vam mogu promaknuti i prilike za rast i novi život ako niste pažljivi.

Ova karta vam može nositi i poruku da biste trebali razmisliti o načinima na koje možete biti proaktivni u iniciranju neke obnove umjesto da čekate da se to dogodi samo od sebe.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉