Krmača kao vaša životinja moći

Druidska karta Krmača

Krmača ili Muc na galskom, sveta je životinja u keltskoj mitologiji, povezana sa ženskim principom božanskog – s darežljivošću, hranjenjem, plodnošću i sa lakoćom otkrivanja onoga što vas hrani, ne samo fizički već prije svega duševno.

Ova druidska karta vas poziva da budete darežljivi jer ste povezani s tim ženskim božanskim principom, božicom, znajući da s davanjem samo dobivate još više od nje i njene ljubavi prema svim stvorenjima.

Ova karta vam je znak da se otvorite na obilje koje prožima svu prirodu. Dozvolite si prihvatiti to obilje sa saznanjem da se život neprestano obnavlja te da ne trebate brinuti da ćete ikada izgubiti vezu s tim izvorom. Dozvolite si gozbu života – uživanje u svim njegovim ljepotama i senzualnim užicima.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉