Nosorog kao animalni vodič

Spirit Animal karta Nosorog

Ako vam duh nosoroga nudi svoj oklop, to je možda zato jer vam to sada treba. Osjećate li se ranjivima, pa čak i preosjetljivima? Jesu li energije oko vas previše grube ili agresivne? Sada se možete zaštititi tako da vizualizirate štit od meke, ali neprobojne bijele svjetlosti koja vas okružuje i raspršuje negativnosti. Kako to učiniti pogledajte ovdje:

Nemojte, međutim, pobrkati granice sa zidovima i zaštitu s obranom. Obrana je reakcija utemeljena na strahu, kada se možete osjećati kao žrtva drugih – sa stavom “bori se ili bježi”. S druge strane, zaštita je uvjerljiv osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Zamislite da možete slobodno i samouvjereno hodati kroz život, okruženi duhovnim tjelohraniteljima koji će presresti sve negativne energije, prosuđivanja i okrivljavanja usmjerena prema vama.

Zapravo, nikad ne možete biti povrijeđeni onim što drugi misle ili govore o vama, osim ako to pustite unutra i učinite svojim. Dakle, znajte da uvijek možete odlučiti što će doći do vas, a što će ostati vani – jer to doista ne pripada vama.

Poruka od nosoroga: “Osjećajte da ste zaštićeni u svakom trenutku. Jedina osoba koja zaista može povrijediti vaše osjećaje ste vi sami.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉