Vaša kreativna energija

Osho Zen Tarot karta Kreativnost

Nema razlike u tome koji oblik vaša kreativnost ima – to može biti slikanje ili pjevanje, vrtlarenje ili pripremanje obroka. Jedina važna stvar je da budete otvoreni za ono što se želi izraziti kroz vas. Zapamtite da ne posjedujete svoje stvaralaštvo; ono ne pripada vama. Istinska kreativnost izvire iz zajedništva s božanskim, mističnim i nespoznatljivim. Tada je ona radost osobi koja stvara i blagoslov drugima.

Kreativnost je osobina koja vas dovodi do aktivnosti koje radite. Ona je vaš stav, unutrašnji pristup – kako gledate na stvari… Ne može svatko biti slikar – a nema niti potrebe za tim. Da je svatko slikar svijet bi bio vrlo ružan i bilo bi vrlo teško živjeti. Ne može svatko biti ni plesač te također nema potrebe za tim. Ali svatko može biti kreativan!

Štogod radili, ako to radite radosno, ako to radite s ljubavlju i ako vaš rad nije čisto ekonomske naravi, tada je to kreativno. Ako u vama postoji nešto što raste i ako vi rastete zbog toga, onda je to duhovno, kreativno i božansko.

Volite ono što radite. Budite u meditaciji dok to radite – štogod to bilo!

I unesite nešto novo u svoju rutinu! Dozvolite vrtlozima energije i novih ideja (prikazanima na slici kao spirale) da se ispolje.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉