Jelen kao vaša životinja moći

Druidska karta Jelen

Jelen, Damh na galskom (čita se dav), nosi vrline gracioznosti, dostojanstva i integriteta. Kad se nađete u situaciji u kojoj se osjećate ranjivima ili kao pod povećalom, pozovite duh jelena kako biste se umirili te osjećali snažnijima i s više dostojanstva. Jelen simbolizira i neovisnost – duhovnu i fizičku neovisnost.

U druidskoj tradiciji jelen je povezan s brezom i brojem jedan. Sve to označava blagoslov novih početaka. Stoga vam je duh jelena potreban kada razmišljate o novim projektima, a pojava ove karte ukazuje da je na pomolu nešto novo.

Jelen je također simbol seksualnosti pa vam ova druidska karta signalizira potrebu da u svoj seksualni život unesete više dostojanstva, gracioznosti i integriteta te da je važno da se i seksualno izrazite.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉