Čarobni štapić?

Čarobni štapić?

Nadam se da vi niste ovakvi! 🙂 Znaju me kontaktirati osobe koje očekuju “čarobni štapić” – da ću im s jednim čitanjem zen karata ili s jednim Reiki tretmanom izbrisati sve probleme i da će im se život dramatično promijeniti na bolje. E pa ne ide to tako!

Promjena dolazi postupno, kroz upornost u osvještavanju vlastitih blokada i sabotera, mijenjanju navika i redovitoj fizičkoj, energetskoj i duhovnoj brizi za sebe i svoje tijelo.

Zen karte daju izvrsne i duboke uvide! Reiki jest čudesan! ALI… (uvijek taj “ali”) Ali ništa bez vašeg osobnog angažmana! Volim savjetovanja sa zen kartama, volim i davati Reiki tretmane, ali još više volim kada se netko odluči SAM naučiti Reiki i da ga onda redovito, svakodnevno primjenjuje. E to je onda prava stvar! To je neprestano ulaganje u sebe i u svoju svijetlu budućnost, to je postupna promjena za koju osoba preuzima odgovornost na sebe.

Nadam se da ste vi takvi! 🙂

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉