Prihvatite da je došao kraj

Osho Zen Tarot karta Dovršenje

Posljednji dio slagalice sjeda na svoje mjesto, na poziciju trećeg oka, mjesto unutrašnje percepcije. Čak i u životnom toku koji se neprestano mijenja postoje trenuci kada dostižete točku dovršenja. U tim trenucima sposobni ste vidjeti i razumjeti cijelu sliku, skup svih malih djelića koji su zaokupljali vašu pozornost tijekom dugog razdoblja. Kad se bliži svršetak možete biti ili očajni, jer ne želite da ta situacija dođe svom kraju, ili možete biti zahvalni i prihvatiti činjenicu da je život pun završetaka i novih početaka.

Štogod da je crpilo vaše vrijeme i energiju sada dolazi k svome kraju. S dovršenjem oslobodit ćete prostor za početak nečeg novog. Iskoristite taj interval da proslavite oboje – kraj staroga i dolazak novoga.

Ova karta govori o sposobnosti unutrašnjeg viđenja cijele problematike s kojom ste se dosad nosili i povezivanja svih djelića u jednu skladnu i smislenu cjelinu. Ona je poput retrospektive iz koje izvlačite zaključak i ne okrećete samo novi list, već doslovno zaklapate knjigu.

Ako je to bilo nešto teško sada možete odahnuti sa saznanjem da ste posao priveli kraju. Ako je to pak bilo nešto ugodno i lijepo, karta vas poziva na prihvaćanje neminovnog – da ste sazreli za višu razinu i da radi vlastitog dobra trebate ići dalje. U svakom slučaju, dozvolite si proslaviti postignuće!

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉