Postati bogat kroz darežljivost

Osho Zen Tarot karta Dijeljenje

Ova zen karta pokazuje da ste bogati poput žene na slici, tzv. kraljice vatre. U poziciji ste u kojoj imate mogućnost dijeliti svoju ljubav, svoju radost i svoj osmijeh. Uopće vam ne pada na pamet da biste zapisivali što posjedujete ili da biste ostavljali nešto po strani, za kasnije. Dijelite svoja blaga bez zadrške i ograničenja te s dobrodošlicom dočekujete sve i svakoga kako bi se okoristili obiljem, plodnošću i svjetlom koje vas okružuje. A kroz to dijeljenje otkrivate da se osjećate još bogatijima. Nema potrebe da igdje idete ili da poduzimate ikakav poseban napor. Uočavate da možete uživati u senzualnosti bez posesivnosti ili vezivanja, da možete roditi dijete ili novi projekt s podjednakim osjećajem ostvarenja kreativnosti. Sve oko vas sada kao da “dolazi na svoje mjesto”. Uživajte u tome, utemeljite se u toj situaciji i dopustite da obilje oko vas i u vama buja i prelijeva se.

Toliko ste ovladali energijom vatre da vam sada ta energija stvaranja bez napora donosi obilje materijalnih i duhovnih plodova, toliko da ih imate napretek. Toliko ste ispunjeni radošću i zadovoljstvom što ste dosegli stupanj kada možete ubirati plodove svojeg dosadašnjeg truda, da spontano isijavate optimizmom i pozitivnom energijom, pa već samim time djelujete “zarazno” na ostale oko sebe. Dočekali ste svoj dan u kojem se obilje prelijeva da ga bez dvoumljenja možete dijeliti s drugima. Ovo je trenutak kada se to bogatstvo počinje samo oplemenjivati i više nije potreban nikakav trud, osim da se radujete i da dijelite to obilje s drugima, materijalno obilje ali i obilje iskustva, mudrosti i duha.

Ne vidite li to u svojem životu, ova zen karta je znak da vam je fokus na krivim, tj. lošim stvarima i da je potrebno da potražite ovu energiju u sebi i oko sebe, jer ona jest tu!

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉