Kamilica kao vaša biljka moći

Druidska karta Kamilica

Kamilica donosi smirenje, odmor i zaštitu. Ova druidska karta, Camomhail na galskom, označava da ulazite ili vam je potrebno da uđete u miran period života u kojem ćete se moći opet povezati sa svojim unutarnjim resursima, i fizičkima i duhovnima. Život vam može biti toliko frenetičan da kada i nađete vremena za odmor da se zapravo teško doista smirite.

Kamilica je jedna od biljaka koja prenosi energiju ljetnog sunca, čime pomaže u regeneraciji i vitalnosti. Bez vitalnosti, štogod činili to je obojano osjećajem zamora i pomanjkanjem entuzijazma. Ova karta može označavati da se trebate fokusirati na to kako da povratite životni polet i energiju koja vam je potrebna za nošenje sa zahtjevima života.

Ova karta može označavati i da se trebate fokusirati, ne na izvor stresa, kojeg je u suvremenom načinu života teško izbjeći i najčešće je izvan vaše kontrole, već na to kako reagirate na njega. Što ste više fokusirani na nešto to će i vaša svijest sve više biti okupirana time. Duhovni put znači biti sposoban okrenuti se inspirativnim idejama, a ne mislima punima brige. Morate pronaći oazu mira, svoje svetište usred životnih nedaća, u koje možete otići kad se osjećate preopterećeni i pod velikim stresom. Druidi su poznavali svete šumarke u kojima su mogli odmarati i meditirati. Pronađite i vi takav šumarak, ili ga barem vizualizirajte, kako biste se ponovo povezali s onim bitnim u životu.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉