Mačka kao vaša životinja moći

Druidska karta Mačka

Mačka vam donosi sposobnost da mirno i bez prosuđivanja promatrate neku situaciju prije nego donesete odluku. Dok se čini da mačka spava, ona zapravo osluškuje. Tako nepomično može ležati satima prije nego krene djelovati s odlučnošću. Vi imate svako pravo da znate i sami prosuđujete važne stvari u svom životu.

Mačka, Cat na galskom, ujedinjuje svjesnost duhovnog svijeta i iznimno razvijenu fizičku senzualnost. Te dvije stvari nisu suprotni polariteti, kako bi neki dualistički sustavi duhovnosti htjeli da vjerujemo, već su to samo različite facete jednog kontinuuma svjesnosti i senzitivnosti. Rad na vlastitoj cjelovitosti uključuje prihvaćanje oba svijeta, fizičkog i nefizičkog.

Mačka u svom duhovnom obliku lako putuje drugim svjetovima, ali za vas je važno da ostanete dobro uzemljeni u svakodnevnoj fizičkoj realnosti. Interes za okultno i mistično ponekad može biti i neprikladan, pogotovo ako ga rabite kao obranu od boli i teškoća življenja u ovom svijetu.

Osim toga, mačka može biti i indolentna i samozadovoljna te vas ova karta poziva da se preispitate niste li i vi postali takvi. Ako ste okupirani samima sobom toliko da ne brinete previše o drugima i svijetu oko sebe, obuzeo vas je negativni aspekt mačjeg duha. Otvorite se magiji fizičkog svijeta i ne bježite više od realnosti!

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉